Verheij Infra B.V.

BWI Aannemer

Core business
Als aannemer in de Grond-, Weg- en Waterbouw bestaat de ‘core-business’ van Verheij Infra uit straat-, grond- en rioleringswerk, maar ook uit civiel- en cultuurtechnisch werk. De opdrachten zijn uiteenlopend van kleine straatwerkklusjes of groenonderhoud tot aan grote complexe miljoenen projecten.Jaarlijks voert Verheij Infra diverse straatwerk-, asfalt- en rioleringsklussen uit. Geavanceerde rioleringstelsels, complexe persleidingen in industriële gebieden of een 1600mm collecteursriool in het Museumpark in Rotterdam. Regelmatig vallen dit soort werkzaamheden samen met volledige wijkreconstructies bij één van onze gemeentelijke opdrachtgevers. 
Zaken als sloopwerk en het aanbrengen van betonconstructies zien wij slechts als een extra uitdaging. Kleine duikers en bruggen worden door ons vaak meegenomen in grotere projecten.
Ook met grootschalige betonconstructies en bruggen hebben wij ervaring, zoals een betonnen fietsbrug met voorgespannendek en een 80 meter lange stalen brug aan het Maximaplein in Den Haag. Ook hebben wij een zettingsvrije betonconstructie gemaakt als woonstraat in een bestaande woonwijk in Gouderak. Hiermee wordt weer eens benadrukt dat geen uitdaging te groot is voor Verheij Infra B.V.

Contactgegevens

Telefoon:
184433095
E-mail:
info@verheijsliedrecht.nl

Website:
http://www.verheijinfra.nl/
Adres:
Kubus 9
3364DG Sliedrecht