VDL RPI Metaal B.V.

PIE Metaalbedrijf

VDL RPI Metaal is toeleverancier op het gebied van plaatwerk en licht constructiewerk. VDL RPI Metaal werkt voor toonaangevende opdrachtgevers in nagenoeg elke branche. Wij verwerken vrijwel alle materialen in zowel enkelstuks, als in kleine en middelgrote series. Dit gebeurt in een goed geoutilleerde productieruimte van ongeveer 10.000 vierkante meter. We zijn gevestigd in Hendrik Ido Ambacht en onderdeel van de Drechtsteden nabij Rotterdam.

Soms moet het strak en vlak, zoals bijvoorbeeld bij lessenaarbouw. Andere keren gaat het om kasten of frames met zeer geringe toleranties. Sommige opdrachten vereisen uitsluitend plaatbewerking, andere bestaan uit gecompliceerde lassamenstellingen waarin ook verspanende delen voorkomen. Alles wordt geheel in eigen huis voorbereid en uitgevoerd.

Er werken rond 75 werknemers.

Wij zijn altijd op zoek naar jonge vakmensen. Zodoende zijn we een Erkend Leerbedrijf geworden. Wij leiden jonge mensen op in de praktijk voor zowel de Beroeps Opleidende Leerweg (BOL) als de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL). Op dit moment zijn er twee mensen op deze manier bij ons werkzaam. Wij bieden ondersteuning en begeleiding tijdens het leren in de praktijk.

Wij hebben de kwalificaties voor onder andere Fijnmechanische Techniek, Metaalbewerken, Middenkader Engineering en Werktuigbouwkunde. 


Contactgegevens

Telefoon:
786831800
E-mail:
info@vdlrpimetaal.nl

Website:
https://www.vdlrpimetaal.nl/
Adres:
Nijverheidsweg 40
3341LJ Hendrik-Ido-Ambacht