Stout Pijpleiding B.V.

PIE Leidingwerk

KENNIS EN ERVARING
Al meer dan 30 jaar is Stout Group een bekende naam. Vele jaren leveren wij al hoog gekwalificeerde producten aan de scheepsbouw, offshore & marine, chemische industrie en andere landinstallaties. Fabricage vindt plaats in onze eigen fabriek met een vloeroppervlakte van ruim 4000 vierkante meter.Stout Group heeft de expertise in huis voor alle soorten leidingwerk. Vervaardigd in diverse materialen zoals: staal, roestvast staal, koper, cunifer, aluminium en diverse soorten kunststof.

TECHNISCHE INSTALLATIE
Als onderdeel van Stout Group staan de mensen van het Technische Installatieburo al ruim 30 jaar garant voor kwaliteit en service op maat. Ons motto: “voor elk probleem een oplossing”.

Van gaskeuringen tot vacuümsystemen en van verwarming tot sanitaire installaties aan boord van binnenvaart- , pilot- , bagger- en kustvaartschepen. Tevens hebben wij ervaring in de offshore & marine. Onder “projecten” vindt u een aantal voorbeelden van schepen die wij hebben voorzien van complete sanitaire installaties.

Kunststofleidingwerk
De sanitaire installaties worden veelal in kunststof uitgevoerd, dit in verband met mogelijke Legionella-bestrijding: risico en inventaris beheersing.

Leerschool
De leerschool van de installatietechniek is zeer specifiek, wij werken daarom nauw samen met het ROC en het DaVinci college. We hebben enkele jonge mannen in de leerschool bij ons in dienst en leren aan hen de praktijk op diverse projecten en met diverse werkzaamheden.

Contactgegevens

Telefoon:
184615022
E-mail:
info@stout-pijpleidingen.com

Website:
http://www.stout-pijpleidingen.com
Adres:
Rivierdijk 609
3371ED Hardinxveld-Giessendam