SnelleVliet Touringcars B.V.

M&T Touringcarbedrijf

SnelleVliet Touringcars, sinds 1932 Snelle Vliet is een 4e generatie jong en dynamisch familiebedrijf, dat gespecialiseerd is in het collectief personenvervoer. Waar oude bussen en denken van toen plaats hebben gemaakt voor hedendaagse bedrijfsvoering met ervaren en goed opgeleide medewerkers en chauffeur. Die klaar staan voor hun cliënten en passagiers. Met een vloot van ruim 55 moderne bussen, touringcars en fietstrailers, van minibus tot en met luxe Business Class Coaches, voor 8 tot 82 personen die voorzien zijn van de nieuwste technieken en snufjes op gebied van comfort, veiligheid en milieu.
Voor touringcarverhuur en organisatie & uitvoering van schoolreizen dagtochten, incentives, meerdaagse groepsreizen, lijndiensten en groepsvervoer. En voor jou!

SnelleVliet is een 80 jaar jong familiebedrijf waar het gonst van activiteiten en dynamiek. Met vooraanstaande posities op het gebied van research, development en milieu. Met een directie die bestuurlijk actief is in brancheorganisaties, is dit de basis voor het touringcarbedrijf wat onderweg is naar 100 jaar kwaliteit in personenvervoer!

Contactgegevens

Telefoon:
786920120
E-mail:
info@snellevliet.nl

Website:
https://www.snellevliet.nl
Adres:
Van Hennaertweg 4
2952CA Alblasserdam