SCHENK TANKTRANSPORT

M&T Transportbedrijf

Schenk Tanktransport is een internationaal tanktransportbedrijf met 1350 personeelsleden en 650 tankwagens. Schenk heeft vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Polen en Oostenrijk.
Schenk vervoert gevaarlijke stoffen, zoals brandstoffen, smeeroliën, LPG,industriële gassen, bitumen, chemicaliën en vloeibare meststoffen. Al deze producten worden met de grootste zorg in speciale tankwagens vervoerd.Chauffeurs
Bij Schenk in Papendrecht werken ca. 680 mensen.  De meesten daarvan zijn tankwagenchauffeur. De tankwagens van Schenk zijn allemaal modern en voorzien van alle comfort en veiligheidssystemen. De ritten vinden plaats binnen Nederland, maar ook naar alle andere Europese landen. Naast chauffeurs zijn er ook planners, administratieve krachten en monteurs bij Schenk werkzaam. 

Planning
De afdeling planning neemt de orders van de klanten aan en verdeelt de orders over de beschikbare tankwagens en chauffeurs.

Werkplaats
Schenk heeft een eigen werkplaats waar de tankwagens worden onderhouden en getest om zo veilig mogelijk de weg op te kunnen gaan. In de werkplaats in Papendrecht worden ook tankwagens van Schenk uit andere landen onderhouden. Ook hebben we een eigen wasstraat, zodat de tankwagens schoon de weg op gaan.

Contactgegevens

Telefoon:
078.644.21.50
E-mail:
info_nl@schenk-tanktransport.eu

Website:
https://www.schenk-tanktransport.com
Adres:
Burg. keijzerweg 6
3352AR Papendrecht