Scheepswerf Gebr. Kooiman B.V.

PIE Scheepswerf

De in de Zwijndrechtse Swinhaven gevestigde Scheepswerf Gebr. Kooiman B.V. heeft alles in huis om nieuwbouw, ombouw en alle denkbare reparaties te kunnen verrichten.
Wij beschikken over een eigen ontwerpbureau, een eigen scheepsbouwafdeling, een eigen machinefabriek en een eigen timmerafdeling. Dit alles voor het uitvoeren van bijvoorbeeld: werkzaamheden in staal, roestvaststaal en aluminium, motoren-inbouw, schroefassen, roeren, leidingwerk, hydrauliek en pneumatiek, betimmeringen en meubels, maar ook complete los-installaties en transport-banden.Onze werf is een modern toegerust bedrijf met hellingen tot 110 meter met een te hellingen gewicht van ca. 1700 ton, 150 meter afbouwkade, twee schroevendokken tot 1000 ton hefvermogen en tot 19 meter breedte tussen de luchtkasten. Een scheepsbouwloods over één van de hellingen, die zowel geschikt is voor overdekte nieuwbouw, als voor overdekte reparatie.

Ontwerpbureau
Wij maken complete ontwerpen van schepen, specificaties, sterkte- en andere berekeningen, zuivere lijnenplannen, (huid)- plaatuitslagen en snijfiles, werktekeningen voor schroefassen, stuurwerken en andere installaties, isometrische maatschetsen voor leidingen en interieur-tekeningen.

Contactgegevens

Telefoon:
786100477
E-mail:
contactkooiman@kooimanmarinegroup.nl

Website:
https://kooimanmarinegroup.nl
Adres:
Lindtsedijk 84
3336LE Zwijndrecht