R&S Hydrauliek B.V.

PIE Groothandel in hydrauliek

R&S Hydrauliek B.V. is een handelsonderneming gericht op de wereldwijde hydrauliek markt.
R&S is sinds 2010 gevestigd in Zwijndrecht op sportpark “Bakestein” Bij R&S zijn 7 mensen werkzaam die zich zoals gezegd bezig houden met componenten voor de hydraulische markt. Je moet hierbij denken aan pompen, motoren en kleppen waarmee allerlei soorten aandrijvingen kunnen worden gemaakt. De bediening van bruggen is daar een goed voorbeeld van. Hydrauliek wordt over het algemeen toegepast in situaties waar veel kracht gevraagd wordt.
Binnen ons bedrijf zijn allerlei vaardigheden nodig. De nadruk ligt natuurlijk op de techniek, maar ook de boekhouding moet natuurlijk gedaan worden. Er wordt verkocht, maar de producten moeten ook ingekocht worden. Er wordt ook gesleuteld aan de producten, vaak om ze om te bouwen maar ook om ze te repareren. Daarnaast speelt logistiek een belangrijke rol, omdat handel nu eenmaal gepaard gaat met logistieke handelingen. Goederen worden van de leverancier naar R&S verstuurd, maar moeten vervolgens ook weer naar de klanten van R&S verstuurd worden.

Wat moet je weten om bij een bedrijf als R&S te kunnen werken? De nadruk ligt op techniek, maar er moeten ook mensen aanwezig zijn die het financiële gedeelte en de logistiek in de gaten houden. Omdat het bedrijf maar klein is, weten de mensen hier over het algemeen van alles wel iets, waarbij natuurlijk wel specialisaties ontstaan. Afhankelijk van wat je precies doet, zal dit wat vragen van welke vooropleiding het beste daar bij past.Contactgegevens

Telefoon:
786231818
E-mail:
info@rs-hydrauliek.nl

Website:
https://www.rs-hydrauliek.nl
Adres:
Ohmstraat 42
3335LT Zwijndrecht