Rovanda Handel en Techniek B.V.

PIE / E&O Technische Groothandel

Rovanda Handel en Techniek B.V., opgericht in 1989,  is een technische handelsonderneming met een eigen werkplaats. Regelmatig lopen leerlingen stage bij ons bedrijf bij een afdeling die het meest aansluit bij hun opleiding.In de werkplaats worden bijvoorbeeld startmotoren en dynamo’s van auto’s gereviseerd en er is uitgebreide testapparatuur aanwezig. Er worden bedrijfsauto’s en zelfs zeecontainers voor technische diensten ingericht met gereedschapskasten, luchtcompressoren en aggregaten, zodat monteurs op locatie alle soorten gereedschap bij de hand hebben.

Er is een aparte afdeling die (voor bedrijven verplichte) keuringen uitvoert, soms bij de klant in een werkplaats of aan boord van een schip, en reparaties kan verzorgen van: brandblussers, elektrisch gereedschap, valbeveiligingen, verbanddozen voor Bedrijfs Hulp Verleners, enz.

Onze technische dienst kan op locatie luchtleidingsystemen aanleggen, elektrische installaties nakijken en/of repareren en hele grote compressoren installeren.

Bij Rovanda is alles te koop wat je maar kunt bedenken. Onze verkopers hebben technische kennis en kunnen daardoor klanten goed adviseren over wat voor hen de meest geschikte aankoop is.


Rovanda heeft een eigen bezorgdienst, wat voor klanten heel makkelijk is: ze hoeven dan zelf niet hun werk te onderbreken.

Doordat Rovanda zoveel verschillende soorten artikelen verkoopt en een veelzijdige werkplaats heeft,  zijn er klanten in alle bedrijfstakken:scheepswerven, installatiebedrijven, aannemersbedrijven, autobedrijven, enz.

Contactgegevens

Telefoon:
786153788
E-mail:
info@rovanda.nl

Website:
https://www.rovanda.nl/
Adres:
Ketelweg 33
3356LD Papendrecht