Mercurius Shipping Group

M&T Binnenvaart / Logistieke Dienstverlening

MERCURIUS SHIPPING GROUPMercurius Shipping Group bestaat uit samenwerkingen door en voor binnenvaartondernemers. Mercurius ontwikkelt, bouwt, investeert, exploiteert en bevracht diverse type binnenvaartschepen. Daarnaast bieden wij ondersteunende diensten aan binnenvaartondernemers.

SCHEEPSBOUW
Mercurius staat in de binnenvaartsector bekend om haar innovatieve projecten. Als één van de eerste scheepsontwerpers richten wij ons op brandstof besparende rompvormen en optimale laadcapaciteit. Van onze ervaringen met de ontwikkeling, bouw en exploitatie van een palletschip, een meelschip, kraanschepen, en diverse grote en kleine innovaties op containerschepen en tankers hebben wij geleerd wat wel en wat niet goed werkt. Deze kennis delen wij graag met onze klanten en nemen wij mee in ieder scheepsbouwproject.

BEVRACHTING
De planning van de schepen op containerniveau kan door MCT Lucassen worden uitgevoerd. We hebben uitgebreide ervaring met het verzorgen van volledig aan- en afvoer van containerstromen voor diverse zee rederijen en enkele containerterminals waaronder die van CTVrede – Steinweg Amsterdam / Zaandam. Daarnaast bevracht MCT Lucassen de twee containerkraanschepen ‘Mercurius’ en ‘Transferium, waarmee mobiele overslag van containers op kades en boord-boord overslag wordt aangeboden.

Contactgegevens

Telefoon:
786195000
E-mail:
info@mercurius-group.nl

Website:
http://www.mercurius-group.nl
Adres:
Ringdijk 466-c
3331LK Zwijndrecht