MATRIX METAALBEWERKING B.V.

PIE Metaalbewerking

Matrix Metaalbewerking is specialist in het vervaardigen van kleine tot middelgrote fijnmechanische onderdelen. Flexibiliteit en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, dit vertaalt zich terug in het meedenken met de klant en het binnenshuis ontwikkelen van producten.                                                   Door jarenlange ervaring is Matrix Metaalbewerking uiterst bekwaam in het verwerken van RVS, daarnaast bewerken wij onder andere staal, Non Ferro en diverse kunststoffen (POM, Nylon, PTFE, PMMA).

Onze opdrachtgevers komen uit diverse sectoren zoals de machinebouw, offshore, voedingsmiddelen industrie en meettechniek.

CNC draaien & frezen
Verspanen is onze specialiteit. Matrix heeft een gedreven team van ervaren en vakbekwame medewerkers. Om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn, proberen we de lijnen zo kort mogelijk te houden. Dit betekent dat onze draaiers en frezers nauw samenwerken en meedenken met de tekenkamer en eventueel direct contact hebben met de klant. We bieden productie-intelligentie, zonder allerlei kanalen ertussen.

Contactgegevens

Telefoon:
786104283
E-mail:
info@matmet.nl

Website:
http://www.matmet.nl
Adres:
Scheepmakersstraat 27
3334KG Zwijndrecht