Mampaey Installatietechniek BV

PIE (Verwarmings-)installatiebedrijf

Mampaey installatiebedrijven is een full service installatiebedrijf. De Mampaey installatiebedrijven bestaan uit Mampaey service, Mampaey installatietechniek en Mampaey van Alphen. Vanuit onze vestigingen in Dordrecht en Haarlem kunnen wij in heel Nederland al onze klanten bedienen.Wij vinden het belangrijk dat de medewerkers zich binnen de organisatie thuis voelen.

Het team van Mampaey bestaat uit enthousiaste en gedreven medewerkers. De medewerkers van Mampaey hebben grote betrokkenheid bij de organisatie en gezamenlijk streven wij ernaar dat al onze klanten comfort ervaren.

De resultaten van Mampaey zijn voor een groot deel afhankelijk van de enthousiaste inzet en deskundigheid van de medewerkers. Het is belangrijk dat onze medewerkers zich thuis voelen in onze ondernemende en resultaatgerichte organisatie waarin mensen het werk maken. Mampaey kenmerkt zich door een sociale, informele en open bedrijfscultuur. Mampaey biedt de medewerkers uitdagend en afwisselend werk waarbij er snel verantwoordelijkheid wordt gegeven. Binnen Mampaey zijn er veel mogelijkheden tot het volgen van opleidingen.

Van onze medewerkers verwachten wij deskundigheid, inzicht en een enthousiaste inzet. Binnen de installatiebranche speelt flexibiliteit een belangrijke rol. Binnen Mampaey vinden wij het ook belangrijk dat onze medewerkers beschikken over commerciële en communicatieve vaardigheden.

Contactgegevens

Telefoon:
786522422
E-mail:
informatie@mampaey.nl

Website:
https://www.mampaey.nl/
Adres:
Wieldrechtseweg 30
3316BG Dordrecht