MAAT transport

M&T Transportbedrijf

MAAT is een allround logistiek dienstverlener uit Zuid-Holland met zeven locaties.
Wat in 1934 begon als een klein transportbedrijf is nu uitgegroeid tot een bedrijf van formaat dat uw wereld in beweging brengt. Met exceptioneel transport, contractvervoer, alle mogelijke dienstverlening rondom interne transportmiddelen en bedrijfsauto’s, warehousing en truckparking.
MAAT heeft 180 medewerkers in dienst en is ISO 9001-, VCA-, BOVAG- en BMWT-gecertificeerd, label 4.Je kan ons vinden via www.maat4pl.nl en volgen via Facebook, Instagram, Twitter en YouTube.

MAAT4pl
MAAT heeft als doelstelling om de volledige transport- en logistieke activiteiten van de opdrachtgever te ontzorgen (4PL). In dit logistieke model treedt MAAT op als ketenregisseur en ontzorgt de opdrachtgever volledig op het gebied van transport- en logistieke processen. Denk hierbij aan het overnemen van de transportplanning, beheersing van interne- en externe logistieke processen, koppeling / integratie van geautomatiseerde backoffice informatiesystemen (communicatie ICT-systeem opdrachtgever en ICT-systeem MAAT).

ONZE VESTIGINGEN
MAAT is actief vanuit zes locaties in Zuid-Holland en één in Antwerpen. De hoofdvestiging staat sinds eind jaren ‘80 aan de Edisonweg in Alblasserdam. Hier zijn MAAT Transport en MAAT Techniek gevestigd. In 2008 is het pand op Nieuwland Parc in Alblasserdam in gebruik genomen. MAAT Heftrucks en MAAT Logistiek zijn hier gevestigd en Truckparq. Naast deze vestigingen werken wij op verschillende locaties in Zwijndrecht. Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam, de Botlek en Antwerpen. Hier opereren we in-house bij één van onze opdrachtgevers.

Contactgegevens

Telefoon:
786912800
E-mail:
info@maat4pl.nl

Website:
http://www.maat4pl.nl
Adres:
Edisonweg 43
2952AD Alblasserdam