Lock Transport B.V.

M&T (Inter)Nationaal Transportbedrijf

Nationaal Transport
Lock Transport heeft al vele jaren ervaring met transport binnen Nederland. Of het nu om transport van grote of kleine lading gaat, of op lange termijn of met spoed.
Internationaal Transport
Lock Transport houdt zich al vele jaren bezig met transport buiten de landsgrenzen. En de onderneming heeft zich geprofileerd als internationaal transporteur met vaste bestemmingen in voornamelijk de landen Frankrijk, Duitsland, Italië en de Benelux.
Volume Transport
Het volume transport van de te recyclen gedragen kleding is al jarenlang een belangrijke markt voor Lock Transport. Op vele bestemmingen in Frankrijk, Duitsland en Italië wordt de gedragen kleding geladen en in de loop der jaren is de onderneming één van de marktleiders geworden in dit transportsegment.
Transport met autolaadkraan
Veel transporten bij Lock Transport worden uitgevoerd door vrachtwagens met autolaadkraan. De ondernemingen heeft vrachtwagens met autolaadkraan variërend van 40 tot en met 140 ton/mtr. en probeert zo voor zo veel mogelijk soorten transport een oplossing aan te bieden voor het laden en lossen.

Contactgegevens

Telefoon:
184613877
E-mail:
info@locktransport.nl

Website:
https://locktransport.nl
Adres:
Industriestraat 4-B
3371XD Hardinxveld-Giessendam