LESEC Beveiliging en Telecom

PIE Beveiliging- en telecombedrijf

Lésec werkt al meer dan 25  jaar als beveiligings- en telecombedrijf voor bedrijven en particulieren. Ons bedrijf is gevestigd op bedrijventerrein Nieuwland in Alblasserdam. Het pand bestaat uit drie verdiepingen met kantoor, magazijn, showroom en presentatieruimteHet team van Lesec bestaat uit totaal 12 medewerkers voor de binnen- en de buitendienst waarbij sfeer en kwaliteit heel belangrijk zijn. Opleidingen staan bij ons hoog in het vaandel. Door scholing worden we gestimuleerd om op de hoogte te blijven wat er op de markt gebeurt.
Onze binnendienst houdt zich onder andere bezig met de administratie, het maken van offertes, het inplannen van de buitendienst en het behandelen van eventuele storingen.
De buitendienst voert installatie-, onderhouds- en eventuele storingswerkzaamheden aan diverse beveiligings- en telefooninstallaties uit.

Op het gebied van beveiliging leveren we alarmsystemen, camerasystemen, toegangscontrolesystemen, kluizen,brandmeldinstallaties.

Op het gebied van telefonie leveren we telefooninstallaties, wifi netwerken, netwerksystemen,intercomsystemen.

Misschien heb je onze stickers wel eens op de ramen/deuren van de school gezien. Zo niet, let er maar eens op. Wij hebben nl. camera’s, telefonie en alarm geïnstalleerd in de school.

Lésec; EEN ZORG MINDER!

Contactgegevens

Telefoon:
786445566
E-mail:
info@lesec-beveiliging.nl

Website:
http://www.lesec.nl
Adres:
Nieuwlandparc 12
2952DA Alblasserdam