LEEMBERG PIJPLEIDINGEN EN APPARATENBOUW BV

PIE Metaalbewerking

Leemberg Pijpleidingen en Apparatenbouw BV is opgericht in 1969 en inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot productiebedrijf op het gebied van leidingsystemen en apparatenbouw dat zich richt op de markten offshore,  industrie en scheepsbouw.Wij staan zowel nationaal als internationaal bekend als een allround dienstverlener en beheersen en combineren het totale traject van: engineering, ontwerp, fabricage, installatie, in bedrijf stellen en onderhoud.

Leemberg Pijpleidingen en Apparatenbouw B.V.ontwerpt, fabriceert en installeert complete leidingsystemen uit koolstofstaal, roestvaststaal, duplex, titanium, cunifer en andere voorkomende materialen voor onder andere; op- en overslag installaties, eetbare oliën en vetten, lichte chemie, fijn chemie en de voedingsmiddelen industrie.

Leemberg Pijpleidingen en Apparatenbouw B.V. heeft een internationale kring opdrachtgevers uit de offshore-industrie en bagger industrie.

Wij prefabriceren en installeren complete hydrauliek systemen voor de industrie, offshore, zeegaande en binnenvaart schepen.

Contactgegevens

Telefoon:
786771166
E-mail:
info@leemberg.nl

Website:
http://www.leemberg.nl
Adres:
Scheepmakersstraat 8A
3334 KG Zwijndrecht