IVECO SCHOUTEN

M&T Bedrijfswagens

Kom eens kijken!
Jij hebt wat met techniek en computers? Als dealer van Iveco en Fiat bedrijfswagens hebben wij jou dan veel te bieden.
Onze trucks en bestelwagens zitten boordevol moderne techniek en steeds vaker rijden ze ook op schoon aardgas. Kom jij ons helpen ‘Nederland mobiel te houden’? Want zonder transport staat alles stil!
 
Jouwleukstebaan.nl
Iveco Schouten heeft een schitterend aanbod voor jongeren die stage komen lopen. Meld je aan via www.jouwleukstebaan.nl en je hebt bij ons een stageplek mét baangarantie. Hoe mooi is dat? Als je begint als leerlingmonteur, mag je op onze kosten je B-rijbewijs halen!

Wat doen we bij Iveco Schouten?
Wij zijn een sterk familiebedrijf, waar iedereen graag werkt en een goed salaris verdient. Bij ons werk je vanaf het moment dat je bij ons begint mee aan het onderhoud van trucks, bestelauto’s, bussen, getrokken materieel en campers. Geen moment is hetzelfde en uitdagingen zijn er volop.

Met ons motto ‘Wij zorgen dat u vérder komt’ verzorgen wij voor onze klanten alle verkoop-, reparatie-, schade- en onderhoudsactiviteiten voor Iveco en Fiat bedrijfswagens; zowel nieuw als gebruikt.

Nieuwsgierig?
Wil je een keer komen kijken of een dagdeel meelopen? Neem dan vooral contact met onze vestiging bij jou in de buurt op! Dan zie je met eigen ogen hoe leuk werken bij Iveco Schouten is. Of ga naar www.jouwleukstebaan.nl en meld je aan.

Contactgegevens

Telefoon:
788907300
E-mail:
info@ivecoschouten.nl

Website:
http://www.iveco-schouten.nl
Adres:
Nieuwland Parc 101
2952DB Alblasserdam