FN STEEL

PIE Metaalbedrijf

FNsteel in Alblasserdam maakt, bewerkt en verkoopt walsdraad. Walsdraad is rond staaldraad dat gemaakt wordt uit een ca. 10 meter lange vierkante “knuppel” met een gewicht van ca. 1800 kilo. Het walsen van staaldraad gebeurt in onze walserij, een grote hal met een productielijn waar gloeiend heet staal doorheen gaat, aan het eind van de productielijn wordt zelfs een snelheid van 360 km per uur gehaald .
Ongeveer 2/3e van het walsdraad uit de Walserij wordt nabewerkt in onze andere grote afdeling, het Wire Processing Centre.
Daar vinden een aantal bewerkingen plaats, waaronder beitsen, gloeien en trekken om de klant op de 100ste en soms zelfs op de 1000ste millimeter nauwkeurig te kunnen beleveren.

We hebben ca. 300 medewerkers in dienst, waaronder goed opgeleide technische vakmensen die ervoor zorgen dat het gehele proces goed verloopt. Maar FNsteel is ook een werkgever voor alle ondersteunende vakgebieden zoals bijvoorbeeld: logistiek, planning, management, marketing & verkoop, kwaliteit-arbo-milieu, laboratorium, inkoop, financieel, ICT en personeelszaken.  

Bij FNsteel kun je voor heel veel vakgebieden terecht!!

 


Contactgegevens

Telefoon:
786923100
E-mail:
info@fnsteel.eu

Website:
http://www.fnsteel.eu
Adres:
Rapenburg 1
2952AP Alblasserdam