ETB DE NOORD BV

PIE electrotechniek

Als innovatieve elektrotechnische partner engineert, installeert en onderhoudt ETB de Noord B.V. (elektrotechnische)installaties in uiteenlopende sectoren.Een perfecte combinatie tussen de drie bedrijven maken ETB de Noord B.V. een betrouwbare partner in de elektrotechnische dienstverlening.

ETB de Noord B.V. is gespecialiseerd in (nieuwbouw-)installaties en onderhoud in de utiliteit en woningbouw. Dit zijn licht- en krachtinstallaties, maar ook de infrastructuur van uw datacommunicatie, brandmeld-, ontruimings- en beveiligingsinstallaties, geluidsinstallaties,industrie enz.)

Daarnaast specialismen opgebouwd betreffende integratie van domotica in woning en utiliteitsbouw. Dit zijn o.a. LED, gasontladingslichtbronnen, aanwezigheidsschakelingen, bewegingsschakelingen, temperatuur regelsystemen maar ook het op afstand aansturen van elektrische apparaten.

ETB de Noord Paneelbouw & Techniek B.V. is juist gespecialiseerd in maatwerk schakelpanelen. Daarnaast beschikken wij over een service team die de elektrotechnische werkzaamheden volgens uw wensen uit te voeren. Hierbij maken wij altijd gebruik van de nieuwste technieken en zijn up-to-date betreffende elektrotechnische ontwikkelingen. Werkzaam 7 dagen per week en 24 uur per dag.

ETB de Noord B.V. is VCA-gecertificeerd en een Dekra (voorheen KEMA) KOMO-instalproces installateur.

Contactgegevens

Telefoon:
786916066
E-mail:
info@etbdenoord.nl

Website:
http://www.etbdenoord.nl
Adres:
Edisonweg 16b
2952AD Alblasserdam