DEN BREEJEN SHIPYARD

PIE Scheepswerf

Bij Den Breejen Shipyard zit scheepsbouw in het bloed. We zijn een familiebedrijf en trots op de traditie die we sinds de oprichting in 1947 hebben voortgezet en uitgebouwd. Door jarenlange ervaring en adequaat in te spelen op innovatieve ontwikkelingen is Den Breejen Shipyard geworden tot een internationaal opererende scheepswerf met een specialisatie in de bouw van riviercruiseschepen en veerponten. Klantgerichtheid staat bij ons voorop. Of het nu nieuwbouw van schepen betreft of dienstverlening op het gebied van scheepsreparatie en refits. We streven er consequent naar om onze klanten kwaliteitsvolle producten en diensten aan te bieden. We ontwerpen, ontwikkelen en bouwen, volledig ‘custom-built’ en binnen de gestelde levertijd gerealiseerd.Refit
Een refit geeft een nieuwe dimensie aan het gebruik van een bestaand schip. Meer nog als bij nieuwbouw zal er gezocht moeten worden naar doordachte oplossingen om een nieuwe invulling te geven aan een bestaand concept.

Nieuwbouw
De passie voor het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige schepen vindt zijn oorsprong in 1947 en vormt de rode draad in de historie, het heden en de toekomst van Den Breejen Shipyard.

Reparatie
Continuïteit is van groot belang voor een onderneming. Daarom biedt Den Breejen Shipyard een uitgebreide reparatie en onderhoudsservice.

Contactgegevens

Telefoon:
184676140
E-mail:
info@breejen-shipyard.nl

Website:
http://www.breejen-shipyard.nl
Adres:
Havenstraat 7
3372BD Hardinxveld-Giessendam