CE Repair Services Dordrecht B.V.

PIE Reparatie van huishoudelijke apparaten

CE Repair Services levert reparatieservices (aan huis of in de werkplaats) en aanverwante diensten ten behoeve van elektrische apparaten, zoals televisies, monitoren, audio apparatuur, huishoudelijke apparatuur, computers, en voor technische installaties zoals warmtepompen en airconditioning.
CE Repair Services is door vele fabrikanten, importeurs en distributeurs geautoriseerd om reparaties onder fabrieksgarantie uit te voeren. Wij werken intensief samen met vrijwel alle wederverkopers van elektronica en huishoudelijke apparaten in de Benelux, waarbij wij door een aantal zijn aangesteld als ‘Preferred Service Partner’.Reparaties aan huis
CE Repair Services levert met 7 vestigingen, verspreid over de Benelux, hoogwaardige diensten. Direct aan de consument en aan de zakelijke markt. De screening, coördinatie en planning van de reparatiedossiers, alsmede de onderdelen distributie (in-night) worden uitgevoerd op onze hoofdvestiging in Dordrecht. Vrijwel dagelijks rijden wij in alle postcodegebieden om bij klanten herstellingen uit te voeren. Grotere apparaten zoals wasmachines, koelkasten, grote beeldmaten televisies, warmtepompen, airconditioning, etc worden aan huis gerepareerd. Door de goede geografische spreiding van onze vestigingen kunnen wij een perfect dekkende dienstverlening bieden binnen de gehele Benelux.

Contactgegevens

Telefoon:
883425200
E-mail:
dordrecht@cerepair.nl

Website:
https://www.cerepair.nl
Adres:
Daltonstraat 25
3316GD Dordrecht