Biezepol Metaalbewerking BV

PIE metaalbewerking

Biezepol Metaalbewerking is een vooraanstaand specialist op het gebied van advies, ontwikkeling, productie en toelevering van klant- en normspecifieke producten. Of het nu gaat om een eenmalig specifiek product of om grote series, allen zijn onderhevig aan de meest strenge nauwkeurigheidseisen.Een vooruitstrevende manier van werken is vanaf het begin ons handelsmerk. Biezepol Metaalbewerking is in 1963 gestart en in de jaren 70 uitgegroeid tot één van de eerste toeleveranciers van Nederland die een begin maakte met de automatisering van het machinepark.

In de jaren die volgen heeft Biezepol Metaalbewerking een sterke groei doorgemaakt en heeft ze de beschikking over een breed scala CNC draaimachines, CNC freesmachines, robotgestuurde draaimachines, een 5-assige bewerkingscentrum en een 5-assige draai- freescombinatie.

De productiecapaciteit van 4000m2 is ruim, modern en efficiënt ingericht. Op deze manier is Biezepol Metaalbewerking in staat in te blijven spelen op de veranderingen van de markt en specifieke vragen van de afnemers.

Contactgegevens

Telefoon:
786778555
E-mail:
info@biezepol.nl

Website:
https://www.biezepol.nl/
Adres:
Industrieweg 21
2995BE Heerjansdam