Azteco

PIE Elektronica assemblage

Azteco is ontstaan uit een verzelfstandiging van een deel van het voormalige Holec Ridderkerk. In 1997 is de onderneming gestart met 20 medewerkers met zeer veel ervaring en expertise op het gebied van assemblage, testen en coaten van printplaten.Dit gecombineerd met enthousiasme, kwaliteitsgevoel en moderne technieken, brengt ons in staat om een zeer hoogwaardig product te leveren.

Anno 2019 kijken wij terug op een periode, waarin Azteco gestaag is gegroeid naar een winstgevende onderneming met ca. 40 werknemers, uiterst moderne productie faciliteiten en testequipement. Uiteraard beschikt Azteco over zowel het NEN-EN-ISO 9001:2015 (NL) als AQAP 2110:2016 certificaat.

Azteco electronics b.v. is gespecialiseerd in assemblage, testen, reinigen en coaten van hoogwaardige elektronica, van kleine series (seriegrootte 1 is mogelijk) tot middelgrote en grote series in SMD en Through-Hole, loodhoudend en loodvrij. Als hulpmiddel maken wij gebruik van AOI en BGA-controle via X-Ray.

Azteco electronics b.v. produceert standaard volgens IPC-A-610 klasse II, bestemd voor hoogwaardige industriële toepassingen, IPC-A-610 klasse III, bestemd voor toepassingen waar een lange levensduur gevraagd wordt en HMT civiel en militair.

Door deze specialiteiten leveren wij o.a. aan de Nederlandse Spoorwegen. Ook militaire en medische projecten kunnen wij volledig behandelen.

Contactgegevens

Telefoon:
786299966
E-mail:
info@azteco.nl

Website:
https://www.azteco.nl
Adres:
Schrijnwerkersstraat 11
3334KH Zwijndrecht