ATLAS COPCO

PIE / E&O Leveren en onderhouden compressoren

Atlas Copco is internationaal bedrijf dat in 1873 in Zweden is opgericht. Verspreid over 180 landen werken er meer dan 40.000 medewerkers bij Atlas Copco. Wij ontwerpen, bouwen en verkopen technische producten. Op deze producten voeren wij ook het onderhoud uit. Onze omzet van de producten-verkoop en service was vorig jaar 9,7 miljard euro.

Om welke producten gaat het? Onze compressoren (perslucht) is een van de grootste productenreeksen. Daarnaast hebben wij een groot aanbod aan machines voor de mijnbouw (worden niet in Nederland verkocht), gereedschappen voor de industrie (elektrisch en perslucht), stikstofgeneratoren, vacuümpompen, stroomaggregaten, sloopgereedschap en wegenbouwmachines.

Veel industrieën gebruiken perslucht voor hun productieproces. Voorbeelden zijn: Heineken, Tata Steel, ASML, Friesland Campina, Shell, AVR, waterzuiveringsbedrijven en nog heel veel andere bedrijven.

Ook al maak je deel uit van een groot bedrijf de teams zijn relatief klein. Het grootste team is die van de servicebuitendienst, daarin werken 55 monteurs.

Werk je bij Atlas Copco dan werk je bij een marktleider die als eerste met nieuwe producten op de markt komt. Wij ontwikkelen vooral nieuwe producten die minder energie verbruiken. Dat vinden we erg belangrijk voor het milieu.

Wat we ook belangrijk vinden, is dat onze medewerkers kunnen doorgroeien binnen ons bedrijf.  Hiervoor bieden wij interne en externe opleidingen. En heb je het in Nederland gezien dan kan je heel gemakkelijk de overstap maken naar een Atlas Copco-bedrijf in Amerika, India, China of waar dan ook.

Kom je bij ons op bezoek dan zie je hoe perslucht gemaakt wordt en wat de kracht van lucht is….
Op het hoofdkantoor Nederland in Zwijndrecht zijn ook de ondersteunende en stafafdelingen gehuisvest. 

  


Contactgegevens

Telefoon:
786230230
E-mail:
info@nl.atlascopco.com

Website:
http://www.atlascopco.com
Adres:
Merwedeweg 7
3336LG Zwijndrecht