AssemblyPartner

PIE Elektro/Elektronica productie en montage

AssemblyPartner is een vooruitstrevend elektronicabedrijf. Al 35 jaar produceren, assembleren en monteren we hoogwaardige elektronica en elektrocomponenten voor uiteenlopende doeleinden en toonaangevende klanten.Onze kernactiviteit bestaat uit zowel machinaal assembleren van printplaten als handmatige assemblage, montage en het testen van elektronische producten. Ook de productontwikkeling kunnen we voor onze rekening nemen.

AssemblyPartner beschikt niet alleen over een hightech machinepark, maar ook over 95 ervaren, gekwalificeerde medewerkers. Wij bieden hiermee de ideale combinatie van hoogwaardige technische kennis, apparatuur én capaciteit voor handmatige assemblage, montage en alle randprocessen.
Onze 95 medewerkers zijn stuk voor stuk ervaren, gekwalificeerde en grotendeels intern opgeleide medewerkers die het kloppend hart van ons bedrijf vormen. Een deel van hen valt onder de Participatiewet. Dit maakt AssemblyPartner een inclusief bedrijf: wij sluiten niemand uit. We focussen op mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Contactgegevens

Telefoon:
783033500
E-mail:
info@assemblypartner.nl

Website:
https://assemblypartner.nl
Adres:
Calandstraat 17
3316EA Dordrecht