AMS bv

M&T / MaT Vervoer gevaarlijke stoffen / Binnenvaart

TRANSPORT VAN GEVAARLIJKE STOFFEN
De core business van AMS is het vervoer van vloeibare gevaarlijke producten over de waterwegen. Met goed opgeleide bemanning aan boord van de schepen verzorgen wij het vervoer van de vloeibare producten.LEVEREN BRANDSTOF AAN ZEEVAART
Bunkeren is een vak apart waar ruime ervaring een must is. AMS heeft deze expertise verkregen door de grote diversiteit aan bunkeringen die we door de jaren heen verricht hebben.

WERKNEMERS:
AMS biedt als er plaats is in het team een uitdagende en afwisselende baan op schepen die zijn uitgerust met de nieuwste technieken. Bijvoorbeeld op de dieselelektrisch aangedreven Ecotankers Amulet en Copenhagen én de LNG-elektrisch aangedreven Ecotanker II & Ecotanker III. Het zijn technieken die een stap verder gaan dan op conventionele schepen, maar goed te leren zijn. Ben je er eenmaal aan gewend, dan wil je niet anders meer!

Bij AMS heerst een prettige werksfeer, we bieden een prima salaris en goede arbeidsomstandigheden.

OPLEIDINGEN
Geen ervaring met L-drives, power managementsystemen, dieselelektrisch of LNG-elektrische schepen? Wij nemen je aan de hand mee en laten je stap voor stap groeien binnen ons bedrijf. AMS zorgt voor alle trainingen die je nodig hebt, zodat je kunt blijven doorgroeien. Op alle gebieden. Van het matrozendiploma tot LNG-bunkering-papieren. De markt van LNG-bunkering van zeeschepen wordt langzaam uitgerold en daarvoor komen in de nabije toekomst ook bij ons arbeidsplaatsen beschikbaar.

Voor conventionele binnenvaart kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Wij kunnen altijd op zoek naar een passend schip en je begeleiden in jouw loopbaan binnen ons vakgebied.

Contactgegevens

Telefoon:
782049025
E-mail:
info@ams-bv.com

Website:
http://www.ams-bv.com
Adres:
langesteijn 124
Hendrik-Ido-Ambacht