AMES

M&T / E&P Autobedrijf

Ames Autobedrijf is een familiebedrijf met historie. De oorsprong komt voort uit Gebr. Ames dat in 1905 werd opgericht. In 1952 opent Jan Ames zijn bedrijf dat de geschiedenis ingaat als de eerste Volkswagendealer in Dordrecht. Ames is uitgegroeid tot een toonaangevend dealerbedrijf voor Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda met vestigingen in Dordrecht, Zwijndrecht, Ridderkerk, Sliedrecht, Oud-Beijerland en ’s Gravendeel. Iedereen wil een auto die veilig en betrouwbaar is en blijft. Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Kies dan voor Ames Autobedrijf, dan weet je zeker dat de auto in de beste handen is.

Wij bieden uiteraard origineel fabrieksonderhoud, kennen uw auto van A tot Z en werken met perfect passende originele Volkswagen-onderdelen. Een volgens fabrieksvoorschrift onderhouden auto levert lagere kosten op en een hogere restwaarde. Bovendien behoudt u daarmee de fabrieksgarantie.

Bij Ames in Zwijndrecht vind je ook PSB waar bedrijfswageninrichtingen gebouwd worden en Schadenet waar auto’s gerepareerd worden na een aanrijding.

Contactgegevens

Telefoon:
786143322
E-mail:
info@ames.nl

Website:
http://www.ames.nl
Adres:
Langeweg 350
3331LG Zwijndrecht