Amega

Amega Groep bundelt meerdere bedrijven die actief zijn in de automotive branche in Zuid-Holland-Zuid. Deze groeiende en klantgerichte organisatie, is de moedermaatschappij van diverse dealerschappen, Service Only, enkele schadebedrijven en PSB bedrijfswageninrichting.

Amega is een bekende automotive organisatie binnen de regio Zuid-Holland-Zuid. In totaal werken wij met ruim 550 enthousiaste collega’s en zorgen wij er iedere dag voor dat onze klanten tevreden zijn. Onder Amega vallen diverse bedrijven met ieder hun eigen specialiteit. Zo kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen op het gebied van automotive en kunnen ze voor alles bij ons terecht! Maar wat biedt jou dat als eventuele nieuwe collega? Door de grootte en de diversiteit van ons bedrijf kun je veel leren op het gebied van automotive, zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden en kun je jezelf constant blijven ontwikkelen.

Binnen Amega zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires binnen verschillende afdelingen en bedrijven. Wij vinden het belangrijk om jou als stagiair(e) de mogelijkheid te bieden om praktijkervaring op te doen en hierbij alles uit jezelf te halen! Zo hopen wij dat je na je stage terugkijkt op een boeiende en leerzame tijd binnen Amega. Heb jij na het afronden van je stage ook kans om bij ons te komen werken? Zeker! Wij zien vaak dat stage een mooie stap is richting een leuke baan binnen ons bedrijf.

Lijkt het jou leuk om te komen werken bij Amega? Neem dan een kijkje op onze website www.werkenbijamega.nl, daar staat vast een vacature tussen die jou aanspreekt!

Contactgegevens:

Amega Groep

Laan der Verenigde Naties 75, 3316 AK

078-6322211

Personeelszaken@amega.nl

Laura Boersma en Amber Dekkers