Abr. De Haan Logistics B.V.

M&T Transport en Logistiek

Abr.de Haan Logistics B.V. in Alblasserdam is een familiebedrijf met een zeer lange historie. Iedere generatie De Haan heeft een bladzijde aan deze geschiedenis mogen toevoegen. Hierdoor is het huidige bedrijf inmiddels uitgegroeid van een pure transporteur naar een logistiek regisseur. Doordat er veel verschillende activiteiten zijn kunnen de werkzaamheden ook per dag anders zijn. Geen enkele dag is hetzelfde.
Als bedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in verpakte(Biologische) levensmiddelen en technische toepassingen. Met name de import en behandeling van noten en gedroogde vruchten vraag veel specifieke kennis.
De Haan draagt zorg voor het transport van een container naar de Rotterdamse Haven om daarna naar Alblasserdam te gaan waarna de goederen naar de diverse supermarkten gaan om uiteindelijk op de (borrel)tafel thuis terecht te komen.
Kortom, een heel divers bedrijf waar mensen met plezierwerken. Dit onder ook vanwege de afwisseling van het werk. Dit maakt het wel nodig dat we flexibele mensen nodig hebben die niet bang zijn om af en toe een uurtje langer te werken.
Dit doen we vanuit Alblasserdam met een 50-tal collega?s, 25 vrachtwagens en natuurlijk een grote loods van meer dan 30.000 m2.
 
Je bent van harte welkom om met je eigen ogen te komen zien wat er moet gebeuren voordat een (borrel) nootje bij jou op tafel staat.

Contactgegevens

Telefoon:
786917738
E-mail:
info@abrdehaan.nl

Website:
http://www.abrdehaan.nl
Adres:
Edisonweg 37
2952AD Alblasserdam