BUIJSE STAALBOUW

PIE Staalbouw

We denken in staal en bouwen met staal
Buijse Staalbouw heeft al honderd jaar ervaring in bouwen met staal en het denken in staaloplossingen. Doordat we alle disciplines in huis hebben leveren wij uw oplossing in staal A tot Z. Wij adviseren over staal, ontwerpen in staal, construeren en monteren staal, onderhouden en renoveren staal. In onze werkplaats produceren we staalconstructies en monteren deze op de bouwlocatie af. Het conserveren van uw staalconstructie vindt plaats in onze moderne spuitinrichting. Hiermee kunnen wij u nog sneller en efficiënter van dienst zijn.

Advies
In de bouw is het altijd passen en meten. Dat doen wij bij Buijse Staalbouw ook. Voordat we uw staalconstructie maken, overleggen we met constructeur en meten wij het werk op bij u op locatie. Wanneer nodig, stemmen we af met de architect en bouwkundigen. Aansluitend krijgt u van ons een passend advies over de staalconstructie, de werkvolgorde, de montage en alle andere mogelijkheden. Allemaal op basis van honderd jaar ervaring en expertise.

Ontwerp/engineering
Door de jaren heen heeft Buijse Staalbouw vele producten en speciale constructies voor klanten ontworpen. Vele van deze speciale staalproducten worden nog steeds voor dezelfde vaste klanten geproduceerd. Naast het ontwerp beschikt Buijse Staalbouw ook over de technische know-how en ervaring om uw staalproduct of constructie te engineeren. Ervaring met onafhankelijke testinstituten zoals TNO, Efectis, SGS en AIB Vincotte stellen ons in staat uw product gereed te maken voor nationale en internationale certificering.

Constructie
In onze moderne werkplaats produceren wij iedere denkbare staalconstructie. De nieuwste productiemethoden stellen ons in staat om uw staalconstructie, stalen trap, bordes of speciale product snel en efficiënt te maken. Onze gespecialiseerde en gecertificeerde lassers maken producten voor diverse klanten; petrochemie, off-shore en milieutechniek. Het conserveren wordt milieuvriendelijk uitgevoerd in onze eigen spuiterij. Hierdoor kunnen wij u nog beter, sneller en efficiënter van dienst zijn.

Contactgegevens

Telefoon:
786291055
E-mail:
info@buijse.nl

Website:
http://www.buijse,nl
Adres:
Houtkoperstraat 30
3334KD Zwijndrecht